Werkwijze

Hoe gaan wij aan de slag?

MIJN WERKWIJZE

Ik help ondernemers om  zich vanuit eigen kracht te onderscheiden. Ik maak scherp waar jij voor staat en voer dat door in alles wat je doet.

 Ik geloof in merken. Bedrijven met een consistent merkenbeleid zijn succesvoller.

Als ondernemer ben je continu met passie bezig met je vak. Datgene waar jij goed in bent. De waan van de dag wint het vaak van de tijd om na te denken over de toekomst van de organisatie. Ik kruip in de huid van de ondernemer. Afhankelijk van waar de organisatie staat en welke uitdagingen er zijn bepalen we welke stappen we gaan zetten.

Het begint voor mij in ieder geval bij jouw merk.

MERKSESSIE

Het liefst begin ik na een kennismakingsgesprek met een ‘merksessie’.

Afhankelijk van de grootte van de groep kan dit een halve dag of dag in beslag nemen. We proberen samen de kern van je merk vlijmscherp te krijgen. Daarbij betrek ik het liefst de beste ‘merkkenners’ van jouw bedrijf. Na afloop van deze dag lever ik 1-A4 met de kern van jouw merk. In de periode die volgt is het goed om dit goed door te laten werken en indien nodig aan te scherpen.

JOUW BEHOEFTE

Het is het belangrijk om scherp te krijgen in welke fase de organisatie zich bevindt en waar precies behoefte aan is. Dit kan zijn de visie en missie onder de loep nemen of strategiebepaling, maar het kan ook betekenen dat er op korte termijn een website gebouwd moet worden.

Als jouw hulpvraag scherp is, bepalen we welke stappen we wanneer gaan zetten en gaan we samen aan de slag.

JOUW MARKETINGKRACHT

Ik help jou mee. Ik ben niet vast in dienst, maar ik werk per opdracht. Ik ben jouw marketingkracht.

Wel zoek ik de verbinding met jouw organisatie. Daar bevindt zich alle kennis, En alleen samen kunnen we stappen zetten.

Tijdens het proces worden de uitgangspunten, jouw merk, de output en de kosten door KEIJER & co bewaakt.

Ik zit op jouw merk!

CO’S

In de uitvoering werk ik, indien nodig, samen met vakmensen op diverse deelgebieden. Deze vakmensen noem ik mijn “co’s”.

Je kan daarbij denken aan een designer, een reclamebureau of een programmeur. Mijn co’s zijn flexibel inzetbaar en met dit netwerk beschikken we over de beste en de meest actuele kennis op verschillende gebieden. De co’s kunnen reeds bestaande contacten zijn van jouw organisatie of contacten uit mijn eigen netwerk. Alleen de tijd van het contracteren en het aansturen van co’s wordt door mij in rekening gebracht. Mijn co’s werken direct in opdracht van jou. Transparant en zonder opslag.

Ik hou van teamwork!

ONS RESULTAAT

  • Laat zien waar jij het beste in bent
  • Maakt jouw koers duidelijk
  • Inspireert en benut jouw organisatie

KEIJER & CO HELPT BIJ

Neem contact op

    Waar mag ik je mee helpen?

    Neem contact op voor een vraag of een gratis kennismakingsgesprek.