Marianne Keijer

Hoe maak ik voor jou het verschil?

MIJN DRIJFVEER

Ik wil het verschil maken, in alles wat ik doe.

Ik werk graag samen met bevlogen mensen met passie voor hun vak.

Mijn doel is dat een organisatie gaandeweg zegt: “Wat ongelooflijk fijn dat wij zo’n gedragen en duidelijk verhaal hebben neergezet, dat we dit met elkaar gedaan hebben en er samen echt iets moois van maken.” Dáár loop ik een stapje harder voor.

Ik maak het verschil voor jouw merk!

MIJN KRACHT

Mijn overtuiging is dat je je het beste kan onderscheiden vanuit je eigen kracht.

Mijn kracht:

 • Scherpe en frisse blik
 • Empathisch
 • Creatief
 • Doortastend
 • Doelgericht
 • Pragmatisch
 • Enthousiast

 

mijn ervaring

Sales

Ik begon mijn carrière met een open sollicitatie. En niet met een brief, maar met een taart! Ik had uitgezocht wie er verantwoordelijk was voor commercie binnen het bedrijf en een afspraak ingepland. Ik overhandigde de taart met het logo van het bedrijf en gaf aan dat ik graag wilde praten over de invulling van het missende taartpuntje. Kort daarna werd ik gebeld en al snel had ik een nieuwe baan bij Maître Paul

Na 5 jaar nam ik als exportmanager afscheid en kreeg ik een metalen (onuitwisbare) taartpunt. Ik had het meer dan waargemaakt!

Marketing

Na mijn sales ervaring wilde ik verder bouwen aan mijn marketingkennis. Waar kan dat beter dan bij een van de grootste merken van Nederland: HAK

Al snel startte ik een nieuw project, met een projectteam gevormd uit 2 organisaties, waarbij wij met de combinatie van 2 bestaande merken (dual branding) in een nieuwe markt een nieuw merk wilden lanceren.

Door een overname is het helaas nooit gekomen tot introductie, maar heb ik wel samen met mijn team o.a. een nieuwe merkstrategie voor HAK bepaald en doorvertaald in design, packaging en communicatie (nieuwe commercials).

Ondernemerschap

En wat is dan leuker om dat alles aan te pakken in jouw eigen bedrijf? Een nieuw merk, RAIN, importeren en lanceren, in een (voor mij) nieuwe markt, met een authentiek product met een maatschappelijk verantwoorde achtergrond.

Ik werd ondernemer! Waarbij naast alle commerciële aspecten ook cashflow, investeringen, contracten, personeel en huurverplichtingen belangrijk werden.

En dan meteen in jaar 1 in de finale van ‘beste starter’ bij de ING Retail Jaarprijs.

MIJN OPLEIDING

Ik ben een Europees gecertifieerd Senior Marketing Professional en verbonden aan het NIMA.

Aangezien ik ervan overtuigd ben dat het belangrijk is om bij te blijven in mijn vak doe ik veel aan cursussen en opleidingen.

Mijn werkervaring en opleidingen staan op LinkedIn

Neem contact op

  Waar mag ik je mee helpen?

  Neem contact op voor een vraag of een gratis kennismakingsgesprek.