Klanten

Welke bedrijven gingen je voor?

Klanten KEIJER & co | Marketing voor ondernemers

PERSONAL BRANDING

“Marianne is open, oprecht geïnteresseerd en warm. Met haar deskundigheid en haar persoonlijke aanpak heeft ze mij geholpen aan mijn eigen brandbox. Waar sta ik voor, en vanuit welke waarden opereer ik? Wat is mijn eigen merk, en hoe leg ik dat aan de basis van wat ik doe? Verrijkende vragen die Marianne zorgvuldig uitdiept, met waardevolle antwoorden, en een treffende analyse, waar ik nog regelmatig op teruggrijp. Marianne is bovendien ontzettend leuk om mee samen te werken: ontspannen, betrokken en met veel humor.”

Catrien Lenstra, Gemeentesecretaris Haarlem

MERK | VISIE & MISSIE | STRATEGIE | MARKETINGPLAN

Marianne,  bedankt voor de kennis en de structuur om in mijn bedrijf een hart en een ziel te stoppen. Mijn bedrijf heeft een nu een betere strategie en visie. Ik weet nu waar mijn bedrijf voor staat. Mijn samenwerking met jou heeft mij leren nadenken om met een andere kijk en motivatie een nieuwe wending te geven aan mijn bedrijf. Je hebt mij geïnspireerd!!

Youri Ballast (Eigenaar)

Klanten KEIJER & co | Marketing voor ondernemers

PERSONAL BRANDING

“Marianne heeft mij geholpen met het duidelijk maken waar mijn merk voor staat en wat ik wil betekenen voor mijn clienten. Ze deed dat enorm zorgvuldig en tegelijkertijd doortastend. Op een coachende manier maakte ze mijn positionering helder in de vorm van een brandbox en dat is sindsdien een basis van waaruit ik markering acties onderneem. Daarnaast is Marianne ook een hele slimme en fijne vrouw om mee samen te werken :-)”

Ilse Reijs (Eigenaar)

MERK | VISIE MISSIE | STRATEGIE | INTERNAL BRANDING | UITSTRALING | WEBSITE

 

“Voor mij was samenwerken met Marianne erg inspirerend en ondersteunend. Ik heb met haar samengewerkt in het herzien van de visie en missie van de school en daaraan gekoppeld het kiezen van een nieuw logo, het maken van een schoolgids en website. Ze geeft ruimte om alle aspecten te verkennen, neemt jouw input en eigenheid serieus en weet je dan naar de kern te brengen. In dat proces kan ze diverse geledingen, zelfs een grote groep leerkrachten, meenemen. Met haar enthousiasme, voortvarendheid en directe manier van aanspreken is ze overtuigend. Met haar humor maakt ze een taai proces licht. Ik had niet durven hopen, dat we tot zo’n  goed resultaat zouden kunnen komen.”

Emma Lieske (Directeur)

MERK | HUISSTIJL | WEBSITE | COMMUNICATIE

 

“Je hebt een scherpe kijk op bedrijven en weet door een grondige analyse en met een frisse blik de kern vast te stellen. Je inspireert, stimuleert en hebt verstand van het vak. Je bent strategisch én ook sterk in de uitvoering.”

Clemens Bouwens (Directeur, eigenaar)

MERK

 

“We zijn zeer tevreden met de sessie in Amsterdam. Iedereen heeft dezelfde visie.
Je hebt veel van de elementen in zijn kern benoemd (waar wij nog een presentatie van 86 sheets hebben). Dit zorgt voor een duidelijke ‘tone of voice’ en consistentie.”

Pals Brust (Co-founder, CEO)

MERK

 

“Wij vonden je sessie een verhelderende kijk op waar wij voor staan. En hebben daardoor dit meteen met succes toegepast in onze onderneming.

We hebben het als zeer waardevol ervaren.”

Ralph Bouwman (Directeur, eigenaar)

MERK

 

“Wat een mooi document is het geworden! Ik kan mij daar helemaal vinden, en je handige format leent zich prima voor het neerzetten van de rest.

Wat een voortvarendheid! Heel, heel veel dank voor een indrukwekkende begeleiding!”

Christiaan Luca

WEBSITE

 

“Dank, Marianne, voor het goede werk. Tentoonstellingen beginnen inmiddels te lopen dus het was mooi op tijd klaar.”

Maurice Essers

MERK | HUISSTIJL | WEBSITE

 

“Marianne heeft mij gestimuleerd om goed over de positionering van Gerretsen Advocatuur na te denken en vervolgens aan de hand daarvan mijn logo ontwikkeld en mijn website gebouwd. Ik krijg daarop zonder uitzondering zeer positieve reacties. Het is prettig om te merken dat bezoekers van mijn website een bevestiging krijgen van de indruk die ik heb willen achterlaten. What you see is what you get.”

Jan Maarten Gerretsen (Directeur, eigenaar)

Neem contact op

    Waar mag ik je mee helpen?

    Neem contact op voor een vraag of een gratis kennismakingsgesprek.