Hoger in google

Word jij al goed gevonden?

Hoe kom je hoger in google?

Zoekmachine marketing (Search Engine Optimization) zorgt ervoor dat jouw website de hoogst mogelijke positie behaalt binnen de organische zoekresultaten van zoekmachines.

Het is belangrijk dat je met zowel de techniek als de content van jouw website de richtlijnen van zoekmachines volgt en dat jouw website aansluit op het zoekgedrag van jouw doelgroep.

ZOEKWOORDEn

De juiste zoekwoorden zijn essentieel. Het zoekgedrag van jouw (potentiële) doelgroep moet goed in kaart worden gebracht.

Op basis van een goede analyse over concurrentie, tools en producten/diensten ontstaan er een lijst met voor jou relevante zoekwoorden. Hett zoekvolume geeft aan hoe belangrijk de zoekwoorden zijn ten opzichte van elkaar en geeft een indicatie van de hoeveelheid verkeer een bepaald zoekwoord kan opleveren.

IN 3 Stappen OPtimalisatie zoekmachines

 

Techniek

De technische analyse zorgt voor de verbetering van de techniek van je website ten opzichte van de SEO richtlijnen van zoekmachines. De achterkant van de website (broncode) en de lay-out wordt wordt verbeterd en wordt daardoor beter vindbaar.

Content

Het zoekgedrag van je doelgroep wordt bepaald. De content van een website ‘vertelt’ zoekmachines wat het onderwerp van een pagina is en voor welke zoekopdrachten deze pagina relevant is. Een relevant en goed zoekwoord wordt vanuit de keyword analyse gekoppeld aan de pagina.

Linken

Interne links verdelen autoriteit tussen verschillende pagina’s. De belangrijkste services/diensten pagina’s van de site dienen dus meer interne links te ontvangen dan andere pagina’s.

Dan kom je HOGER IN GOOGLE, maar wat doe je dan?

KEIJER & co begeleidt het proces van zoekmachine marketing. 

Daarnaast helpt KEIJER & co met

Neem contact op

    Waar mag ik je mee helpen?

    Neem contact op voor een vraag of een gratis kennismakingsgesprek.